Hívj Most » (+36) 20 3303-574

Tökfaragó szett tartalma

 

FIGYELEM - FONTOS INFORMÁCIÓ A RENDELÉSHEZ!

Cégünk a DPD futárszolgálattal áll szerződésben, a beérkező rendeléseket érkezési sorrendbe dolgozzuk fel és még aznap avgy legkésőbb másnap adjuk át a futárnak, így a 2016.10. 27. délután 14.00 -ig beérkező rendelések tudnak a hétvége előtt odaérni. 960 Ft az utánvétes házhoz szállítási díj. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tud a weboldalon rendelni, úgy kérem név, pontos cím ( szállítási és számlázási), telefonszám és e-mailcím megadásával az alábbi e-mailcímre is leadhatja rendelését:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszönettel, JÓ FARAGÁST!

 

 

Tökvájó kanál

 

A kanál segítségével tudjuk kikaparni a tök belsejét és könnyedén el tudjuk távolítani a magokat, rostokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faragó mini fűrész

 

A kis fűrészek segítségével tudjuk a tököt meglékelni és kifaragni. A fűrészek fogazata úgy lett kialakítva, hogy könnyedén elvágják a tök húsát! Fontos hogy a használati útmutatóban írtakat betartsuk! A nem rendeltetésszerű használatból kifolyólag a fűrész eltörhet vagy elgörbülhet!

 

 Részletvágó fűrész

 

Ez a kisebb méretű fűrész a bonyolult részletek kivágásához ajánlott, mint pl fog, szem vagy kisebb íves hajlatok

 

 Pontozó

 

A pontozó hegyes végének segítségével tudjuk "feljelölni" a kiválasztott mintát a tökre.

 

 Pontösszekötő

 

A pontösszekötő nagyban megkönnyíti a vágást, ha a pontozóval felvitt pontokat ezen szerszám segítségével kötjük össze

 

Sablonok

A szett 10 különböző mintát tartalmaz, mindegyiknél jelölve a bonyolultsági szint. Sablonok ezen oldalról letölthetőek, sőt még további ingyenes sablonok között lehet válogatni.

 

     

                    

Vásárlási Lehetőség

Vásárlói kosár tartalma


 x 

A kosár üres

Amellett, hogy jól érezzük magunkat, a legfontosabb dolog, hogy vigyázzunk testi épségünkre. A tök faragás háztartási konyhakéssel nagyon veszélyes lehet, ezért javasoljuk a tökfaragó eszköz használatát kifejezetten akkor, ha gyerekek is faragnak.

Jelen oldalon reklámozott tökfaragó szett használata könnyebb és biztonságosabb, mint a késé. Kérjük, a termék használata előtt olvassa el és tartsa be a használati útmutatóban leírtakat. Tartsuk szem előtt, hogy a fűrészek nem rendeltetésszerű használata sérülést okozhat!